Diari Berahi Yasmeen

Friday, February 27, 2009

Tentang Seseorang?!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 10:30 pm

gigil tangan aku nak taip ni tau u all hehehe… tadi aku jalan-jalan kat mangga dua. tak jauh sangat dari hotel kami di jalan pecenongan. sejak kat sini asyik pegi Gajah Mada Plaza je. shopping kat harco, melalui jalan gunung sahari dan pangeran jakarta. tapi bukan tu yg aku nak citer la.

mase aku kat harco, aku jalan dgn boss aku lepas tu aku duduk kat sebuah kerusi kat kaki lima kedai tu sebab letih berjalan. tiba-tiba ada orang tegur aku. ” ni Yasmeen kan? Yasmeen Abd.Aziz? “ aku pandang muke orang tu. Lame aku perhatikan dia. Aku tenung je muka dia. Muka yang dah lame gile aku tak jumpe.

Ustaz Rochi!

97 Comments »

  1. hahahaha….looks like Meen buat homework baca cite lamer die main ngan ustaz zaman batu akhir dulu…huhuuuh

    Comment by Ameer77 — Friday, February 27, 2009 @ 10:47 pm

  2. Fullamak!!! mimeen…lu memang gempak seh…gila babeng tul la lu nih…bila wa baca je rasa mcm seram sejuk plak….cm ne lu bleh tserempak dgn ustat lu plak….habis la lu,gerenti luar dlm dia bleh baca lu….dgn sendiri lu mesti takut+segan dgn ustat tu,hahaha….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 10:50 pm

  3. aiikk!! Cam ne plak mamat takuk lekuk ni bleh komen memlm cam ni….rezki2
    Meerrr….ko x takut ke komen memlm cm ni, x elok tau komen sensowang memlm cm ni, org tua2 ckp,mlm2 gelap2 selalunya bnyk ghost heheheeee….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 10:55 pm

  4. wei ghost..ini mlm tak cat pagar umah ko???hehehehe…new client Eddie…he’s willing to be ur pleasure man….nak nomot tipon tak????

    Comment by Ameer77 — Friday, February 27, 2009 @ 10:55 pm

  5. Sebenonye meer,aku dah lama tggu si edie tu…aku dah ckp kat dia kalu dia nk toggeng kene masok ni memlm…br dia bleh jd ahli pe…tp yg ko masok buat pe haizz…susah la lu ni…aku x nk lubang kentot ko,tp kalu edie x de…ko pon bleh jgak la meer hehe…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:04 pm

  6. Eh…ko ade no pone dia eh…bagus2, lu simpan dulu,nanti wa suruh tiara dgn leia tepon dia..
    Lg satu meer, jp g aku nk pinjam tiara jap eh…sbb dia nk ajak aku cat pago kat jurong port…dia kata dlm pkul 2-2.30am dia dtg jemput aku kat bkt batok…bleh tak?? Kalu x bleh,aku kidnap je dia…peduli hape…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:09 pm

  7. hheehehe…okie…jaga sket yg tersayang aku tu tau yos…die dah mintak permisi dah…hehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, February 27, 2009 @ 11:17 pm

  8. Tiara sayanggg….bln lapan ni jgn lupe…i dah booking u 4hari 3mlm tau…i bawak u gi cuti2 m’sia, bayek punya tempat….i bawak kengkawan i skali bleh tak??? Dlm 26org anak2 toyol…mesti meriah punya lah….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:20 pm

  9. huhuhuhuh…ko jgn yos…aku ko takleh handle nanti…hehehehehe…

    aku on9 ni nak pastikan yg tersayang aku selamat time kuar ngan korang…risau sebenarnye biarkan TIARA kuar ngan kamu..tapi..demi ko yos…aku relakan jre,,,,

    Comment by Ameer77 — Friday, February 27, 2009 @ 11:22 pm

  10. Bagus btol la dpt geng mcm ko ni meer sporting siak,bkn mcm aku ni x sporting,cam ni lah meer…sebagai tanda tima kasih nk x aku sumbat lubang kentot ko 3-4 kali…sbb itu je yg mampu aku bg kat ko…nk ke???

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:24 pm

  11. Meer…jgn risau ar…aku mesti jaga tiara mcm aku jaga lobang kentot aku jgak…jgn risau k, eh mana purfume aku ni…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:27 pm

  12. ehem! ehem!

    Comment by rash — Friday, February 27, 2009 @ 11:29 pm

  13. Alamak lupa plak, nk kene mintak izin jgak ke dgn si mimeen ni???
    Mimeen, bleh x kalu wa bawak tiara jenjaln mkn angin mlm ni….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:30 pm

  14. Hai manje, batok manje nampak…nk ubat x?? Meh blow job atang abg meh..

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:32 pm

  15. wahhhhh…back 2 root lh meen..xpuas aku komen kt sane ko dh topup br..hehe
    ko dpt bonus ke pe..tp cite ko nie dh msok bab suspen nie yg lg syok siot! buat wa ttnye2 10-5 kali..smgt nk komen pn mbare2 kian mnebal..em..ape bikin ustaz Rochi buat kt indon ek? kawen dgn neng indon ke? blajo skolah pondok ke? atau saje holiday in?? weng..weng..weng..????????

    Comment by rash — Friday, February 27, 2009 @ 11:39 pm

  16. ole2 wa mane yos? kt g holidy..xkn blek xde bwk pape kot!

    wah meer..mlm pn kuar? msti ade bende best nie?? hehe nk join ahhh wei…

    Comment by rash — Friday, February 27, 2009 @ 11:46 pm

  17. Ape plak holiday…melawat mak bapak je…ko jgn risau anje…aku dah kumpul batu tar tepi jin tun razak masok dlm botol, nah amik ler…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:50 pm

  18. Anje,aku rasa ustat roci mesti g menuntut x pon btapa kat sana, ko tau je lah kan…ramai ustat2 menuntut kat endon tu…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 27, 2009 @ 11:54 pm

  19. tp meen! ko pnye kjutan mmg gile ah..mmg sape2 xkn tpikir siak..brilian!! *9 dr 10!*..

    Comment by rash — Friday, February 27, 2009 @ 11:57 pm

  20. Alamak!!! Tiara br je tepon aku la anje, dia suh aku siap, k lah,aku nk g siap dulu, dlm stengah jam nanti dia sampai..

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 28, 2009 @ 12:00 am

  21. lantoi ah lu yos! batu tar lu ks wa..bak sini,wa baling kt kpale lu! wakaka..

    entah2 yos,dia nuntut ilmu santet x? ish! ko kene jge2 skt meen..d santetnye ko nnt! dh wa ilang tmpt mgadu kang..ish! ish! smpang malaikat 44!

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 12:05 am

  22. laa..lu nk g mane wei!! alah..tgl wa plak sorg2 nie..

    meer! yos dgn tiara ade pojek ape 2?? emmmmm…

    mimeennnnn..ko bz lg ke??😦

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 12:10 am

  23. Ko ni anje,langsung x mnghargai ole2 yg aku bg kat ko eh…aku sumbat lubang kole ko br tau…
    Ko jgn nk nyibuk la anje…budak2 x leh cmpur dgn hal abang2 n kakak2….
    Anje,cilakak punye edie mane dia heh…aku br tau td tiara dgn leia tepon dia…x bleh jd ni…lobang kentot dia x kasi2 lg kat aku…anje, ko slalu komen siang kan?? Ko je lah yg sumbat lubang kentot dia tuk aku bleh…

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 28, 2009 @ 12:21 am

  24. K la anje, tiara pon dah nk sampai, challo betté

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 28, 2009 @ 12:24 am

  25. chow luuu..
    ek! tiara dgn leia tpon eddie td yos? apehal?? emmm…

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 2:48 am

  26. hoi…aper ko bwk TIARA lelame tue wei yos..aku izinkan tidak lebih dr 2 jam tau..lebih2 plak die nie…tgk tue…dah takmo bgn dah….dak t.ari ni tau…lenkali takmo bg kuar ngan ko YOS…..

    Comment by Ameer77 — Saturday, February 28, 2009 @ 9:49 am

  27. TIARA ku sayang…i nak kuar ngan Meen arini esok….so…u rest jer kat umah k…cos u dah kuar ngan YOS dah kan…hehehehe

    Comment by Ameer77 — Saturday, February 28, 2009 @ 10:34 am

  28. Yos sayang!! Thanks for the wonderful evening. BESAR seh yos! suka i! i harap u dpt tido dgn lenyak!! hehehe

    Alaaa YOs! i dah set appt 7 hari 7 mlm utk u nape u nak 4hari 3 mlm je ni!

    Ameerku sayang.. kalo dgn meen tu, tak yah lah nak mintak izin.. Lgpon I dah pack lah niari dgn sok.. 2hari 2mlm dgn Captain Pot i!

    Comment by Tiara — Saturday, February 28, 2009 @ 10:54 am

  29. Yos syang! psl si eddie tu.. dia takut bini.. tu psal dia tak blh msk lepas kul 8mlm.. Wakaka

    Comment by Tiara — Saturday, February 28, 2009 @ 10:57 am

  30. amboi…amboi….pack erk TIARA…takpe…takpe….. u layankan sume2 org tue dulu…nanti kite leh bersama lagi yer SAYANG….theheheheh…

    Comment by Ameer77 — Saturday, February 28, 2009 @ 2:03 pm

  31. buzy btol kn ko tiara..anje trus ko lupe ek..*abis madu,sepah dibuang..*😦

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 2:28 pm

  32. wakakakaka…anje memang sesitip abis…alah anje..ko tunggu mlm kang abg yos kamu sure nak henjut kamu punyer….

    Comment by Ameer77 — Saturday, February 28, 2009 @ 2:30 pm

  33. huh! boikot ah nie! &*%$#//@$@

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 2:32 pm

  34. blek2 yos! blek2 yos! eeeeerrrrrr!!!

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 2:36 pm

  35. Tiara sayang…betol ke u nk 7hari 7mlm….dah mcm wat tahlil la plak….x pe nanti mlm ke 7 i bc yasmeen tuk u eh..salah yaseen…

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 28, 2009 @ 3:11 pm

  36. anje, cuba ko kontrol emosi ko sket….

    Comment by Ghostrider — Saturday, February 28, 2009 @ 7:38 pm

  37. wa dtg blan ah! :p

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 7:55 pm

  38. akum..elo0o..elo0o..emm..
    ehem..ehem..test..test..1,2,3..

    o0oo..smalam..itu smalam..hari ini aku hidup dlm dunia yg aman..kenangan..kita lucuttttkn..kita bagai sama-sama,pngalaman hidup seksa..o0o0o0o0ooo..

    Comment by rash — Saturday, February 28, 2009 @ 11:50 pm

  39. Anje knape dgn ko ni…semalam2, semalam yg hangat…..

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 1, 2009 @ 2:12 am

  40. Meer, kalu dah 2 hr ti pack ngan aku, ko tau je la mesti aku packkan kat bwh dia tu. Kan ti? Puteri pacific tau ti!

    Comment by Capt pot — Sunday, March 1, 2009 @ 5:27 am

  41. kawen je dgn ustaz tu kak meen

    Comment by ken — Sunday, March 1, 2009 @ 6:35 am

  42. rash and yos… tu anak ikan ada masuklagi tuh….

    Comment by aeri — Sunday, March 1, 2009 @ 9:26 am

  43. huhuhuhu…

    kalau tiara nak tau, aku la naib presiden TAKBIN. Persatuan Takut Bini… hehehehehe

    lepas nie aku nak submit satu lagi persatuan.. PERSUCU… Persatuan Suami Curang.. boleh tambah scandal tanpa had…

    lagi satu.. sapa kata aku takut bini? aku tak takut bini lah… masalahnya, binik aku pun tak takut aku…

    Comment by eddie — Sunday, March 1, 2009 @ 10:46 am

  44. ustaz rochi? memeen, ntah2 dia dah berubah menjadi…. overated…

    rupanya, sejak dia main dengan u masa dia tido dulu, dia jadi gian kat pussy2… hehehehe

    yasmeen : maybe la…

    Comment by eddie — Sunday, March 1, 2009 @ 10:48 am

  45. meer… no phone aku tu, rasanya P&C kan..? kalau ko nak bg jugak, bagi la kat sesapa yang kencing duduk jer… yang kencing berdiri ko abaikan.. kekekeke

    just kidding ok

    yasmeen : ghost, ameer n rash tu jejaka sopan yg kencing duduk, leh aku bagi no tepon ko kat dorang?

    Comment by eddie — Sunday, March 1, 2009 @ 10:49 am

  46. hmm… memeen… sebagai naib presiden TAKBIN, saya takde masalah kalau diorang tau nombor saya… abis kuat pun, kalau diorang call, saya buat la macam org salah number (kalau wife aku kat sebelah)… thehehehehe…

    meen, takyah bagi la… ada jodoh, jumpa jugak saya dengan si anje ngan yos nie… huhu

    Comment by eddie — Sunday, March 1, 2009 @ 12:38 pm

  47. Hai ken… Mau sumbat ka???

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 1, 2009 @ 1:01 pm

  48. Hahahaha…takut bini rupenyeee…meh sini aku sumbat lubang kentot ko bg kuat sket smangat ko hahahaha….
    Eddie,tobat lahom bkan aku nk ckp beso la kan….aku slalu memalm wat komen,wife aku siap kat sebelah lg….kalu ko nk petua kat aku bleh tp,ko kene korbankan dulu lobang kentot teruna ko kat aku mlm ni, ada brani???…ingat eddie…jgn takut bini,takut kat tuan empunye dunia…

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 1, 2009 @ 1:10 pm

  49. Sungguh x ku sangka, rupanya awk ni takut bini hahahaha…eddie, awk kalu bobal mcm gagah perkasa orgnye, softswing la..main lobang kentot bini la… Mcm2 lg la….skali takut bini hahaha…mcm mane la sy nk sumbat lobang kentot awk ni ye.??..

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 1, 2009 @ 1:16 pm

  50. haizz…mane si eddie nih…

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 1, 2009 @ 11:20 pm

  51. Eddie – hahaha.. Bini kau tak takut kau eh.. dah mcm bini Pot.. tapi pot.. dia sayang bini dia..

    Capt Pot – Best lah pot.. 2hr 2mlm dgn kau.. sib baik Puteri Pan Pacific tu ada bathtub.. kalo tak pecah lagi jamban.. Tapi.. kau pon. .blh tahan gak.. kat swimming pool pon sempat sumbat.. SUkA aku!!

    Comment by Tiara — Monday, March 2, 2009 @ 6:44 am

  52. Haizzzz…Chellam… you letih sangat ker…. lamer nyer you rest….

    Comment by ameer77 — Monday, March 2, 2009 @ 12:15 pm

  53. A ah…tu pasal la dlm cte meen capt pot tetap bersama isterinya…tmbahan plak cpap dia dah kena jahit….ketat tuuuuuu…..kekkkeke

    dah swimmingpool open spai kul 9 mlm…kau plak…saja je tarik2…aku ni pantas je nak kasi kau melentik…kekekeke…ti…next weekend g melaka plak…nak ikut tak?..nanti aku kasi no room…kau check in je dulu kalu aku lmbat…

    Comment by capt pot — Monday, March 2, 2009 @ 1:01 pm

  54. Pot, wa nk join bleh??? nanti masa lu tibai tiara,bleh la wa tibai lu dr blakang hehehe…mcm main pukul berapa datok harimau gitu….

    yasmeen : cam keretapi je

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 3, 2009 @ 1:10 pm

  55. aku nak sambung keretapi tu boleh..? tapi bukan sambung dari belakang yos, aku suka jadi tayar keretapi… so, biar aku di bawah… hehehehe…

    nanti kita sama2 buat gerakkan keretapi yer… nanti tiara tolong bunyik poooottt poooooootttt bila aku picit tetek mantop tiara… jangan lupa bunyi tau…

    Comment by eddie — Tuesday, March 3, 2009 @ 7:50 pm

  56. eddie,lepas plak ko komen heh? Bkan ke dah lebih pkul 8mlm hehehe…
    Aku x sure yg ko bleh jd tayar ketapi….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 4, 2009 @ 12:54 am

  57. Cik mimeen, kalu berminat nk jd gerabak yg terakhir silalah….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 4, 2009 @ 12:55 am

  58. aku baru balik dari outstation… sebelum sampai umah, aku singgah la CC dulu…

    lgpun, takat hilang sejam dua tu boleh la diadjust… sempat jugak la pancut kat mana2… huhuhu

    Comment by eddie — Wednesday, March 4, 2009 @ 10:56 am

  59. eddie,mcm2 la ko, kalu bini ko tau menangis dia…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 4, 2009 @ 7:13 pm

  60. foyo0o!!! main keteapi2 siot..wa nk join skakilh..:p

    Comment by rash — Wednesday, March 4, 2009 @ 11:07 pm

  61. wei yos! bile ko on dgn eddie 2 haa..lmbat ah lu nie!

    eddie..ko jgn kecewakn wife ko 2..ksian dia..lg lu nk buang air mrate2! baik ko blek rmh buang air kt wife ko 2..puas dh tntu,pahle lg ko dpt..

    Comment by rash — Wednesday, March 4, 2009 @ 11:15 pm

  62. hai..ken, u nk akak mimeen kawen dgn ustat Rochi ke? baik btol niat u nie kn..ape kate u tngeng dulu tuk i..nnt i leh adjuz2kn akak mimeen kawen dgn ustat Rochi 2..amcm? xyah so! so! lh ken..pasrah je k..tgeng ek..tgeng ek..

    mimeen..ks ah no pon si eddie 2 kt aku..leh aku kacau2 dia..hahaha

    Comment by rash — Wednesday, March 4, 2009 @ 11:35 pm

  63. yos! hang x btukaq kepa mlm nie? emm..emm..emm..emmm..emm..

    mimeen! wa dh xsabo nk bc smbungan dia nie..lame lg ek nk update? gigel dh nie nk romen2, ek silap! komen2..rase cm ngilu2 gitu kt ujung nie.. :p

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 12:19 am

  64. Ekeleh…adik manja majok…br ko nk timbul…cm biase aku msti btukau pnye…ko lama x nampak mane pegi…pegi jahanam kape??

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 1:12 am

  65. manje, hujung mane yg ngilu tuh…kalu hujng lubang kentot ngilu,bleh la abg obatkan…

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 1:15 am

  66. anje,yg ko nk no fon eddie wat pe…dia tu takut bini, hampeh aje…meh sini no tepon ko bg kat abg meh…nanti aku suh tiara tepon,ha…nanti bila dia tepon,pandai2 la ko ayat nk mintak no akak mimeen ko,tu pon kalu dia nk bg,silap2 mimeen pon dok denga kat sbelah ape yg ko bobal..

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 1:20 am

  67. lantoi lu! wa bz sktlh yos..br dpt job br nie, nk kene prepare ape yg ptot skt..wa ngilu kt ujung takuk 2! bkn kt lubang jubo! lu nie xabis2 lubang jubo..tobat lahomlh kwn.. :p
    xknlh wa nk bg no kt sini plak..kang xpsal2 wa bnyk pminat nnt yos..parah 2! line wa kene jg gak wei..dhlh wa nie lu mark sodomism..haha
    bak dtg myspace lu yos?? nnt wa romen2 kt komen lu.. :p

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 1:48 am

  68. bagus, dah dpt keje br,ko ni x habis2 kepala buto ngilu,kalu jubo ko ngilu meh sini tonggeng dpn aku hahaha…lg skali aku sodom ko…yg ko pon gila lubang kentot ken tu apsal?? Ckp x supe bikin..kesian betol aku kat ko ni…mcm org kurang vitamin c, kalu ko nk myspc aku nah ko search pakai email aku fairuzalea120@yahoo.com. Ingat kalu nk search kena bc ayat kursi bnyak2 takut nanti ko lemah smangat tengok tengkorak tebako..

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 1:58 am

  69. haha..wa saje jek lyn biol..klu wa dpt ken pn lu jgk yg mrase pe..wa tlg knkwn jek! nnt wa add lu..k! mimeen nye xde? apelh slh bg skali yos..sng kire,skali jln..hehe

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 2:09 am

  70. Wakakaka..lu wa tgk xleh angkt beb! lu nie mmg ganaz..ganaz gile beb! hahaha mmg kene sgt dgn title lu 2 *ghost*..tang misai 2 wa xleh angkt! sblh 2 sape? leia ek.. tp wa tgk lu nie mmg ganazzzzz… :p
    sory yos! akum..salam2! :p

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 2:27 am

  71. gelok beso eh ko anje, hahahahaha…aku tlg gelakkan lg….amacam anje,x sia2 kan aku sumbat lobang kentot ko? Btol x ckp mimeen…so jgn la kedekut atau segan2 nk tonggeng lg dpn aku tau…misai aku ni bleh buat geli2 kat lobang idung ko nanti hahahaha….

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 6:18 am

  72. kalu ko nk mimeen pnye myspc bleh nanti aku kasi, tp masalahnye spupu aku tu x suka aku bg myspc dia kat org, sesuka ati…mak ngan abah dia dah pesan tlg tengok2kan prangai dia tu, so kalu ko nk pikat dia, ko kene la pikat aku dulu,hahahaha…so kalu cm tu ko kene la bg aku buat someting extrem kat lobang kentot ko….

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 5, 2009 @ 6:31 am

  73. mana yang lain nie..?

    lepas kau kau… lepas kau kau lagi… kekeke

    Comment by eddie — Thursday, March 5, 2009 @ 9:04 am

  74. ade… jadi pembaca komen je…hahahaha

    Comment by aeri — Thursday, March 5, 2009 @ 9:25 am

  75. hehehehe….

    Comment by ameer77 — Thursday, March 5, 2009 @ 11:08 am

  76. meer… aku tunggu jer ko…

    Comment by eddie — Thursday, March 5, 2009 @ 2:07 pm

  77. yos..ko nk extrem cmner yos? wa dgn lu xde hal pnye..wa sngp! wakaka wa bkn nk mmikat yos..wa cume nk mrapatkn silatulrohim je..hehe yos..lu x add wa pn! alah..ape nk segan dgn wa yos..kite bkn org lain pn.. :p

    eddie..kn wa sudah ckp same lu 2 hr..sbb 2 wa suruh lu ajak awek2 reramai msok sini..mimeen pn dh ckp gak pe,yg kekurgan stuf pompuan..ko kate nk ajak wife ko 2hr? mane dia?

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 8:25 pm

  78. aduh yos..lu jgn ah msj kt myspce wa cm2 yos..sini,sini pnye cite..sana,sana pnye cite..lepak sey nk trangkn kt awek wa nnt! penin! penin! td awek wa dh bc msj lu 2..cm nk mampos wa trangkn kt dia xcaye..mati2 dia igat lu dh bntot wa..haizzz..

    Comment by rash — Thursday, March 5, 2009 @ 9:41 pm

  79. Hahaha…kem salam kat awek ko,eh awek ke tnang?? Ko ni memacam la, tu x bleh,ni x bleh…ko ckp la kat awek ko,kita ni biasa gurau kaso, aku sebenonye tgh pikir nk add ko ke x nk,sbb aku punye album ada 20 lebih kat dlm tu,setiap album ada yg beratus keping gambo,ko bayangkan bape banyak gambo aku dah post kat dlm tu…

    Comment by Ghostrider — Friday, March 6, 2009 @ 12:11 am

  80. Mcm mane aku nk suh tiara kol ko eh, nanti awek ko tau, abis konek ko kene potong nanti, hehehe….lg bagus kalu cm tu,sbb bleh la aku membontot ko slalu uh yeah…

    Comment by Ghostrider — Friday, March 6, 2009 @ 12:14 am

  81. lu klu nk add,add jelh yos..xyhlh lu nk peng peng same wa..add ok..x add pn ok gak..ape brg nk mntak cr pkse2 ye x..bkan ke cam gitu mimeen?? :p
    yos..klu sape2 nk tpon wa mlm je..siang tkot wa x angkt..dh mmg jd kbiasaan klu siang wa mis bnyk miscol..
    hehe..

    meen..dh ngilu sgt nie wei..rase geli2 cm kene kejutan letrik gitu! pntg tr’touching skt,rase slruh bdn gigel cm kene sawan dh nie! :p

    Comment by rash — Friday, March 6, 2009 @ 2:32 am

  82. muahahahaha….Rash nie majuk ker kaper Yos pi bantai komen kat page ko….

    Comment by ameer77 — Friday, March 6, 2009 @ 6:15 am

  83. wa xdelh majok meer..tkilan skt jek.. :p
    bleh plak si yos bbual cm kt sini bile kt myspce wa..dhlh myspce wa hr2 awek wa tgk! dh smlm dia attack wa tnye yg bkn2..*trune wa dia dptlh,membntot lh,blah..blah..*
    sengal2 je wa nk jwb kt awek wa 2..penin kjp wa!

    meen..wa rase mlm td wa ade ks last komen kn..ko xapprov ek..hehe

    Comment by rash — Friday, March 6, 2009 @ 8:35 am

  84. WAKAKAKAKA…lawokkk…lawok…bilang sekali jer dah lah RASH…. ko bilang kat die…kalau sayang kene lah caye..takyan nak investigate lebih2….

    Comment by ameer77 — Friday, March 6, 2009 @ 10:29 am

  85. wa dh trangkn dr A-Z..tp ko taukn pompuan! wa celok sane,dia celok sini..at last wa yg tkebil2 nk jwb! haha buduh btol wa nie kn..wa nk mnipu xpndai..padan dgn muke wa! haha

    Comment by rash — Friday, March 6, 2009 @ 11:34 am

  86. hahahaha…kire kantoi lu kecut perut pucat muka lah nie erk RASH….sian ko…naper tak bagi notice siang2 kat GHOST..kat situ ko baik…heheheheh

    Comment by ameer77 — Friday, March 6, 2009 @ 2:26 pm

  87. 2lh psl meer..wa lupo! nsb baik awek wa attack dlm pon..xnmpklh muke paisey wa time 2..klu face2face! mau wa trkucil dbuatnye..haha

    *kpd yg nk add ke pape ke,wa sound kt u all sume,wa noty kt brahi je..slain dr brahi wa abis suci k..* :p

    Comment by rash — Friday, March 6, 2009 @ 7:07 pm

  88. u all nie kn pusing2 situ gak..hai..biol ah pkr lu org nie! cume ko je meen, jauh skt..klu x..klu x.. klu x..? aku pn xtau! waWawaWa..
    sbnornye cmner u all nie leh tjebak ek? confusomuch lor..

    Comment by rash — Friday, March 6, 2009 @ 11:41 pm

  89. Satu aku nk tanye ko anje, mcm mane plak ko bleh tjebak sampaikan sanggup ko mngorbankan lubang kentot teruna ko kat aku,tanpa byaran plak tu,free beb!

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 7, 2009 @ 12:08 am

  90. mimeen, lu ni btol pnye bz,kalu bz pon ingat skit la kat wa ni…skang ni lu kne paham beb,wa terkontang kanting nk komen ni…lu dah ada idea bayek ke?? Kalu x de pandai2 la lu perah kpala tak lu,ha…sapa suh lu bkak blog ni,wa tak kire lu update jgak.
    Oei! update lerr….

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 7, 2009 @ 2:20 am

  91. wa bkn ape yos..dh lu mrayu mmkse wa gile babeng,wa pn ks ahhh..wa klu sape2 mrayu mmakse cm2 lemah skt yos..lglh bile wa nmpk misai lu 2..automaticly,kpale otak igat *a.galak* sarjan misai siak,trus rase lubg wa kmbg kuncup! wakakakakaka

    Comment by rash — Saturday, March 7, 2009 @ 8:54 am

  92. Anje,kalu ko nk tau misai aku ni cr mkn pnyer tau,pasal tu ko tgoda dgn aku wakakaka….

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 7, 2009 @ 2:03 pm

  93. Lantoi ko lh! bile mase wa tgude plak nie,gile! yos..ko ade anta msj kt mypsc wa x hr nie??

    Comment by rash — Saturday, March 7, 2009 @ 6:15 pm

  94. Apsal anje, ko takut awek ko bc pe,nanti dia ingat ko korban lobang kentot sbb misai aku hahahaha….

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 7, 2009 @ 6:45 pm

  95. cover line skt..dh kntoi skali kene brwaspade! haha nnt ngamok wa jgk yg susah..xde tmpt nk mgadu kang! haha cnfem lu xde msj ek? wa tkut ade ps2 awek wa delete ps2 buat line seres katak jek! parah 2!

    Comment by rash — Saturday, March 7, 2009 @ 11:46 pm

  96. meennn..bile nk update meennnn..meennn..update lorrrr…gigel anje dh nieeee…meennnn…meennnn…
    boring ahhh…mimeen nieeee…update lorrrrr…😦

    Comment by rash — Sunday, March 8, 2009 @ 12:55 am

  97. salamX ustaz rochi dah kembali… best2 caiyok2….

    Comment by rochi — Tuesday, November 24, 2009 @ 2:29 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: