Diari Berahi Yasmeen

Diari Berahi Yasmeen

Biarpun Dosa Semalam Setinggi Gunung menembus Awan, Yang Penting Hatiku Dapat Kau Tawan!

80 Comments »

  1. erk..akak meen..dgn sy bila????????

    yasmeen : sori la jang tak bape lyn sgt budak bawah umur hihihi

    Comment by jang — Sunday, January 21, 2007 @ 10:34 am

  2. meen mcm mana ngan baby tu.. jng lupa azan kan yer… ^_^ jng lepas kan tangunjawab.. saya doa kan yg terbaik utk baby dan meen..

    yasmeen : mekasih…

    Comment by none — Monday, January 22, 2007 @ 7:22 am

  3. assalamualaikum

    semoga meen and baby sihat tau. semoga dapat memilih lelaki yang power and setia

    yasmeen : mekasih kaloi. sy sedang berbahagia

    Comment by kaloi — Wednesday, January 24, 2007 @ 7:22 am

  4. hai girl….

    saya baru terjumpa web u ni…memang exciting…i bercadang nak amik semua karya u ni n bukukan dalam sebuah novel…i harap u agree coz i akan bayar kat u dari hasil jualan buku tu nanti…i realy hope u setuju ngan planning i ni..if no respon from u within 2 weeks, i consider u agree with my sugesstion..

    thanks

    Comment by alang — Tuesday, January 30, 2007 @ 5:42 am

  5. tak boleh, memang tak boleh. kalau u setakat ada kawan kat sana, maybe u tak tau prosedur penerbitan. cerita macam ni memang tak boleh. i duduk dalam bidang penerbitan i tau la, memang tak boleh. banyak benda yg ditapis, so u jangan mimpilah nak terbitkan buku dari blog ni. lupakan jelah!

    untuk menjelaskan lagi jawapan i… u baca statement bawah ni baik-baik.

    –> i nak pinjam adik perempuan u or kakak u untuk tidur dengan beberapa orang lelaki, and i nak filemkan adegan tu, kalau u tak reply msg i dalam masa 2 minggu, i consider u setuju.

    ape perasaan u kalau baca semua tu?

    Comment by berahi — Tuesday, January 30, 2007 @ 6:40 am

  6. thanks sebab reply email i….well i mintak maap kalau ayat i agak melampau n u menyampah …FYI i tak kan propose idea ni kalau i tak tau camne nak buat…kalau buat cara halal memangla tak boleh, tapi u tak tau ke berapa banyak buku porno yang ade kat msia ni yang tersebar kat kedai…i harap sangat u pk balik planning ni…i rase takkde sape yang rugi,u pun akan dapat pulangan dari hasil karya u ni..i ni bukanla jahat nak merampas hak orang walaupun i mampu nak lakukan…kalau u rase nak kenal i lebih lanjut ,i sudi untuk berjumpa berkaitan hal ni…plz reply on my personel email…

    Comment by alang — Friday, February 2, 2007 @ 9:04 am

  7. i tak berminat la. risiko buat blog mcm ni pun tak tertanggung. dosa sesama manusia, dengan Tuhan lagi satu hal. inikan plak nak tanggung risiko terbitkan cerita lucah! sudah la…. i tak berminat sangat². sumpah tak minat!
    kalo u kat au mampu merampas hak orang, u buat la ape yg u mampu, nak curi pun bagitau ke? wakakaka…
    dah la jangan buang masa.
    kalo takat nak nak jumpa atau nak berkenalan… nampaknya tektik ni tak berkesan sangat :p

    Comment by berahi — Friday, February 2, 2007 @ 10:25 am

  8. wah terer juga buat cerita rekaan yg macam real ni. memang kalah jk rowling ngan harry potter dia. kalau ni semua cerita rekaan, kiranya kawin dan mengandung dah 2 bulan pun rekaan juga la? wah… hampir tertipu tertipah saya. teruskan usaha!

    Comment by farizzet — Sunday, February 4, 2007 @ 6:23 am

  9. jangan mudah tertipu :p takde sape yg boleh dipercayai dalam dunia ni. musuh paling ketat adalah orang yg paling hampir dengan kita. begitulah kebiasaanye :p

    Comment by berahi — Monday, February 5, 2007 @ 3:54 am

  10. oh, jalaln crita masih panjang betulkan? lepas ni apa akan terjadi? adakah meen akan terkantoi ngan suaminya sendiri ketika mengongkek dan suaminya bertindak ganas mencederakan sesiapa saja didepannya? atau meen berubah manjadi isteri misali? atau jadi isteri menyesali?

    yasmeen : hahaha tunggu dan lihat. aku pon tak tau

    Comment by farizzet — Monday, February 5, 2007 @ 1:31 pm

  11. pencuri dan perompak mcm kau ni alang memang takde keje lain. keje nak ciplak lepas tu buat duit. sebab otak kau dah tak boleh pakai nak perah idea sendiri. otak dah bengap mcm tulah!

    Comment by Dila — Monday, February 5, 2007 @ 9:02 am

  12. kalau kau nak rembat hasil karya meen pun, ko kena tunggu la sampai cerita ni habis sebab aku yakin orang bengap mcm kau memang takde idea nak cari ending hahaha!

    Comment by Rozzie — Monday, February 5, 2007 @ 9:04 am

  13. yasmeen akan tamatkan cerita ni bukan sebagai seorang isteri dan bukan sebagai orang yg bahagia :p

    Comment by berahi — Tuesday, February 6, 2007 @ 1:07 am

  14. betul ker citer ni or saje je reka2….. anywell tq 4 thiz stories…x lar bosan sgt mengahadap pc….

    Comment by vic vander hivelander — Wednesday, February 7, 2007 @ 1:19 pm

  15. aduhai……sume citer yang aku baca pasal kongkek cara kongkek pun sama jek cium tetek laaa jilat kelentit laaaaa…..ramas puting laaaaaa……sama jek tajuk citer pun macam….m….citer main dalam kebun laaa……. citer main ngan bapak laaaaa……… citer main ngan abg ipar laaaaaa…….dan mcm2 lagi busan siot merangkap bodoh @ bangang……membantutkan pemikiran korang…….. baik korang join aku big motorbike club…….. tak pun diving keee ade paedah……… paling koman jumpa byk kawan minah mat salleh dan minah bangsa asing……awek cun-cun masa scuba pun dah terpancut pastu naik atas terus bogel depan ko….tak payanh tunggu tunggu…. berselera siot…….. tak payanh nak baca citer mengarut nie…… tak original……..buang karan………jom kita scuba ke sabah di samporna. aku kaki kongkek antarabangsa. aku power. aku la yg paling bagus dalam dunia. korang semua sial! gampang! hahahaaaa…………….

    yasmeen : abis tu ape ko buat kat sini hahaha hipokrit! hahaha klakor la ko ni…mesti jenis konek tak mampu nak naik ni hahaha

    Comment by Lipas_Juling — Thursday, February 8, 2007 @ 3:29 am

  16. hahaha buang karan la ko tulis komen panjang²…
    orang sabah ke? aku tak minat orang sabah! orang sabah sama standard ngan orang indon! maaf cakap! tapi tu la hakikatnya hahahaha!!!

    Comment by berahi — Thursday, February 8, 2007 @ 3:46 am

  17. hye..yasmeen…cite mmg best..tp tu ler..letih aku nak baca sampai habis siot…er..tanya skit…ni fantasi ke atau realiti diri u sendiri??
    lepas ni buat citer kisah kita le lak ok?? heheheh…

    kecil tapak tgn…negara Uganda aku tadahkan !! heheh

    Comment by callman-KL — Thursday, February 8, 2007 @ 6:17 am

  18. skill sex ko cukup bagus ke nak masuk lam citer ni? pembaca aku dah bosan ngan skill yg same nih… kalo ko bagus boleh la, kalo same je baik takyah! thahaha….

    Comment by berahi — Thursday, February 8, 2007 @ 6:59 am

  19. hihihi jangan jauh panggang dari api

    Comment by Dila — Thursday, February 8, 2007 @ 7:53 am

  20. fuck off sabahan!

    yasmeen : hehehe

    Comment by Rozzie — Friday, February 9, 2007 @ 1:32 am

  21. tapi kalo ko tak praktikk dgn aku secara amali camner ko nak tau skill baru yg aku ader kann…kena le layan dulu……heheheh

    Comment by callman-KL — Friday, February 9, 2007 @ 6:26 am

  22. dah follow cerita ni lama dah tapi malas nak komen. sini ok sket. berapa tahun tah dah tak ingat. ala cerita panas ni semua sama je dari mula hingga habis, adegan, situasi, tempat, karektor je lain. aku layan je, mengisi waktu terluang.

    Comment by farizzet — Wednesday, February 14, 2007 @ 11:37 am

  23. you are tagged. see my 8 mac entry. aku taktau nak paste mana daaa

    Comment by farizzet — Thursday, March 8, 2007 @ 2:27 pm

  24. hmmm…

    Comment by putra — Sunday, March 11, 2007 @ 9:46 am

  25. Meen,mengandung bole dapat kejeke?Anyway Goodluck dgn penghidupan baru.Jgn buang karan dgn jantan2 keparat yg telah memusnahkan kehidupan u!……………..Steadylah………………

    Comment by JLO — Tuesday, March 13, 2007 @ 6:46 am

  26. hahaha..ok la 2..igt senang ke nk wat cter bsiri mcm ni…psl kongkek,cinta,sedih,walaupn fantasi…kene ade idea jgk…kene perah otak jgk.. bkn sekejap,dkt 2 tahun dh ni…anyway good luck…jgn up add aku dlm YM ye meen

    Comment by along — Wednesday, March 14, 2007 @ 1:01 am

  27. Seronok jugak baca cerita2 yang you tulis. Ada masa, you baca lak cerita I kat I nyer blog.

    unscrewed.wordpress.com

    Comment by T.U — Monday, March 19, 2007 @ 3:38 pm

  28. cam na nak tgk cerita2 yg lama2 dulu…. ada stok lagi ker…..

    Comment by tongkat_ali — Tuesday, March 20, 2007 @ 8:27 pm

  29. ni citer benar ke?nak sgt kesudahannya nti meen jadi ibu yg baik..:(

    Yasmeen : hmmm… tengok ar nanti :p

    Comment by ct — Thursday, March 22, 2007 @ 12:19 am

  30. layan jer baca..nk komen2..nk kiritik2..baek tkyah baca..bukan men pnat meen tulis..komen byk2 plaks..

    Comment by gackt — Sunday, March 25, 2007 @ 1:25 pm

  31. ending mesti hepi tau meen..nak sgt tgk meen bahagia d samping org yg meen cintai ngan ikhlas

    Yasmeen : mane leh, mulia dibalas syurga, dosa akan sengsara! hukum karma tuh!

    Comment by ct — Monday, March 26, 2007 @ 1:45 am

  32. tak lahh meen… mana tau.. kot2 kat ending nanti ada ada lak bab taubat yang benar2 taubat… mana tau ending nanti ko jumpa lak ngan ustaz rochi ko tu… pah tuuu U pandai2 laaa creat citer tu ek… janji bestt… aku layann je…

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 2:53 pm

  33. Hmmm…Good to entertain feedback..Mana u?Cepat2lah meen strusnye ape…atau u nak add flashback to excite the reader..

    Comment by beaver — Wednesday, April 4, 2007 @ 10:30 pm

  34. meen aku sokong ko aku pun x suka sabahan…sabahan sucks!!!!

    Comment by shahrilkgpandan — Saturday, April 21, 2007 @ 8:01 pm

  35. aku tertarik la ngan watak abg navy ko xleh ker wujudkan watak navy lg hehehehe rasa cam aku terselit lak kat citer ko hehehe

    Comment by shahrilkgpandan — Saturday, April 21, 2007 @ 8:04 pm

  36. boleh masuk nama sy dlm citer ni…. i razif….

    Comment by tongkat_ali — Thursday, May 10, 2007 @ 6:53 pm

  37. emmm aku x pernah layan sex, but aku chat chat or phone sex.. comfrim korang kate x best buat cam tu selagi x rael… emm yg aku nk citekn kt sini aku x tau yg cite ni realiti atau sebaliknye… yg aku tau, aku suke melayan cite cam ni… penuhkn mase teeluang.. cam ne ek nk baca cite yg dr mula2 sbb aku br je jumpe blog ni ari ni…

    Comment by azie — Sunday, May 13, 2007 @ 3:29 pm

  38. meen…
    kat mana i nak baca archive yg lama2???
    yg ada kat sini start from December 2006…
    yg b4 that punya post i nak baca kat mana???

    Yasmeen : pegi le kat http://berahi.blogdrive.com

    Comment by mitsui13 — Monday, May 14, 2007 @ 7:00 pm

  39. Hukum karma ……tau tp mau…

    Comment by DiR — Friday, May 18, 2007 @ 11:08 pm

  40. Hye Yasmeen,

    first of all, “GREAT!” you have such a nice blog here and good writing skill.. can we link exchange?
    added yours at my blog roll already..

    mine at http://mypipit.gempakbeb.net

    btw, im rezza 20 y/o college student in IT/Networking also a professional webmaster and good experience in SEO.
    My current project/interest is in internet marketing (make money online program etc) for your information, my blog receive 1000+ visitors daily.. only launch within the past 3 month and too much worth for that.. following to this i would like to invite you to be my featured author at my blog and hope you to take this oppurtunity to publish your writing to 1000+ readers daily or maybe up to 10000+ by the end of this year as my promise.. my targeted genre content is like “scandal melayu”, “sex lifestyle”, so on and you name it.. hopefully to hear from you asap.

    Best regard,
    Rezza
    Webmaster of
    mypipit blog – the sexiest internet marketing solution
    http://mypipit.gempakbeb.net
    contact: http://mypipit.gempakbeb.net/contact-me

    Comment by Si Pipit — Friday, May 25, 2007 @ 3:59 am

  41. Change kak meen..

    Comment by Iera Julia — Saturday, August 4, 2007 @ 9:26 am

  42. think u sexsual skill so great? why don’t u try to feel my d**k, think how u will squirt for continues time when i **** u ***..think about it…

    Comment by unname — Tuesday, August 14, 2007 @ 3:42 pm

  43. mr.unname,is dat the way of reacting to her?..u’re so out of mind

    Comment by Iera Julia — Wednesday, August 15, 2007 @ 6:39 pm

  44. look.any girls wanted to be loved.walu she;s a bitch sekalipun,people always want love.yeah sex is damn important,tapi pls think in an appropriate way.human do sin makes mistakes.toward on satisfaction.fine.yes meen is respectable for her doings,but its the heart i’m referring to.cakap tentang karma?.meen.yes,karma selalu ada dlm every human who are living.i’m not that good either.i been into hardship in life.tapi lastly whatever u wanted is the only love u ever had.they give u support?.have it kak meen.lia support u.teruskan all these things.it makes u happy and them as well.ok that’s great.a real contribution yang lia tak pernah luahkan pada anyone i knew.lia really nak tengok the real heart of u.tapi lia tak faham,kenapa langsung kak meen tak nak rasa semua yang orang lain dapat kecapi.dosa atau tak antara kak meen dengan dia.tapi dia sentiasa asa,kalau kak meen nak hentikan semua ni.kenapa apa yang lia cakap langsung tak dapat smpai pada hati kak meen.what kind of insecureness yang lie in ur heart

    Comment by Iera Julia — Wednesday, August 15, 2007 @ 6:47 pm

  45. hari selasa aku bermimpi di siang hari..mimpi indah bersama Kirana di pejabat..

    kirana berskirt pendek warna hitam..panties merah corak lace..

    habis tenaga aku dgn kirana sebentar tadi..

    tp aku tersenyum ..kerna kirana puas..

    Yasmeen : hi Joe… i’m waiting for your cock! kehkehkeh

    Comment by joe — Tuesday, August 21, 2007 @ 11:43 am

  46. hye yasmeen.. tq for ur wish..i wish ur dream ‘cum’ true😉

    Comment by joe — Tuesday, August 21, 2007 @ 12:29 pm

  47. hye yasmeen….i cuma nak bg pendapat kat u….sampai bila u nak bergelomang dengan nafsu lelaki binatang ni…..kenape tiada ketegasan dlm idup….walaupun ada wat silap…kembalilah ke pangkal jalan…takkan nak tunggu rambut uban baru nak insaff….

    Yasmeen : semuanya boleh di adjust Rita. tapi story insaf ni kene tunggu jalan cerita tamat dulu la… last sekali baru leh insaf… btw aku tak minat sangat nak layan org yg tak tau hujung pangkal ni… bikin kecoh!!!!

    Comment by Rita — Wednesday, August 29, 2007 @ 1:38 pm

  48. cbox ada lagi ker..kat mana ha..yasmeen xnak share ke dengan kitaorng pasal cbox tu..

    Yasmeen : aku pun dah lama tak masuk situ thehehe tak tau le ade org lagi ke tak hahaha

    Comment by hehehe — Thursday, August 30, 2007 @ 8:59 am

  49. huu bestnya cite ni

    Comment by shid — Thursday, September 6, 2007 @ 7:42 pm

  50. ada jugak org nak terbit buku ek..

    But Yasmeen.. u choose the rite way.. say no.. huhuhu

    Yg si lipas juling tuh ckp banyak je.. tapi semua benda dia baca eveh he said boring.. siap tau main kat kebun/abg ipar dll…hahahaha hipokrit..

    Yasmeen : sokong!

    Comment by Druck7 — Saturday, September 15, 2007 @ 9:46 pm

  51. mekasih sebab jadi penghibur. seronok baca cerita akak. selalu-selalu la update yer.

    Yasmeen : ko bace² blog lucah ni jangan loper baca buku skolah skali taw!

    Comment by mache — Saturday, October 6, 2007 @ 7:34 pm

  52. hye kak meen, can’t wait for the ending…its look real..i wish the ending will be like you live happily ever after…but it’s still all up to u…my support is all for u…keep it up kak meen….

    Yasmeen : yeaaa chaiyuk! chaiyuk!

    Comment by danya — Thursday, October 18, 2007 @ 7:32 pm

  53. hi yasmeen..i layan u nye blog dari season blogpot (kalo tak silap) sampai la wordpress ni.. masyuk giler.. manusia perlukan perubahan.. hahah.. anyway 1st thing nk ckp.. you r great novelist…mmg leh imagine la sesapa yg baca ceritera ko.. ye ye termasuk i.. tu pasal aku layan.. cuma i hrp kalo bleh update le slalu.. hehe.. kalo boleh la… (dah tak sabar plak nk tunggu next episode.. dah macam cerita bersiri)..

    *dlm blog lepas tu gambar sapa? jz wanna know.. if u dun mind..

    adios

    Yasmeen : tak tau le gambo sape, aku hentam je ambik kat internet wakakaka

    Comment by apat — Monday, October 29, 2007 @ 2:38 am

  54. Hye yasmeen i ada skill br nk tau x?Jom chat

    Comment by Kay — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:03 am

  55. Yasmeen npe u xpnah citer u dtg bln erk

    Yasmeen : hek eleh datang bulan pon nak citer, letih! buang maso!

    Comment by Kay — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:12 am

  56. meen. kalo mau anto citer pada u macam ne??

    sila reply ke emel i. kthnxby

    Yasmeen : takyah ler hantor, orang lain hantar dekat beratus citer aku tak terhandle :p

    Comment by anonimous — Tuesday, November 13, 2007 @ 10:12 am

  57. been reading this blog since yasmeen was in college….didn’t expect it would last this long…anyway great story….

    Comment by otai_ym — Saturday, November 17, 2007 @ 3:48 am

  58. owh btw…the best story is when yasmeen rogol the ‘ustaz’ ……hahahahahahahaha

    Comment by otai_ym — Saturday, November 17, 2007 @ 3:50 am

  59. cayalah imaginasi dibayangi fantasi!!!?? keep rockin’ sucking and kongkeng…hahahaha jinkrangkongkeng!!!

    Comment by armyzx — Tuesday, November 20, 2007 @ 7:28 pm

  60. kalau kat blogdrive dulu ko update hari-hari menyebabkan orang percaya yg blog ni macam realiti kehidupan ko tapi skang sejak kat wordpress ni dah tak lagi……..

    tapi anyway citer ko memang sensasi..
    aku tetap setia menunggu update ko….
    Syabbas..

    Comment by shah — Wednesday, November 21, 2007 @ 2:24 pm

  61. gambo yasmeen siap pki tudung..alhamdulillah cahaya keinsafan dh mula menampakkan sinarnya..

    Comment by abg beca — Sunday, November 25, 2007 @ 8:56 am

  62. aku suke bace comen kat sini..
    hahahahaha..
    macam2 perangai org aku dapat tgk..
    hahhahahha..

    Comment by im — Tuesday, December 4, 2007 @ 4:29 pm

  63. mcm real je ‘feel’ dlm citer2 lucah yasmeen.
    takde citer baru lg ke?

    Comment by luna — Monday, December 10, 2007 @ 3:43 pm

  64. Hello Meen,.. best laa cerita yg awak tulis. Hilang tension bila ikut cerita awak. Lebih-lebih lagi dengan cara penyusunan ayat awak yg tak boring, cam awak tgh bercerita depan saya jerr,.. saya asyik gelak dan senyum sorang2 dgn cara awak bercerita. saya mula ikut cerita dari Meen dgn Zaki dulu, tapi saya tak dpt carik cerita Meen ngan abg Meen. Tlg beritahu blong nyeerr,.. tq Meen,..

    Yasmeen : buat mase ni Yasmeen tak penah lagi kongkek dengan abang sendiri hiks… nak gak try sekali tai macam tak stim la ngan abg sendiri

    Comment by kimmy — Saturday, December 15, 2007 @ 9:16 pm

  65. tulis la citer ‘stim’ ngan artis2 melayu.
    xde ke citer bru meen ngan saiful? anak?

    Comment by luna — Monday, December 17, 2007 @ 10:43 am

  66. Yasmeen : buat mase ni Yasmeen tak penah lagi kongkek dengan abang sendiri hiks… nak gak try sekali tai macam tak stim la ngan abg sendiri

    er…meen, dulu penah la ko main ngan abang ko masa ko nak tutup mulut dia sbb bebelkan ko balik memalam smbil mabuk.

    agaknya ko mabuk masa tuh sbb tuh tak ingat.
    hahahaha….

    Yasmeen : mase mabuk, dia bukan abang la…. hakhakhak…

    Comment by shah — Monday, December 17, 2007 @ 10:56 am

  67. Tuesday, February 07, 2006
    “….kalau nak bandingkan dgn penggadaian maruah yg telah aku lakukan selama ini, meniduri pelbagai lelaki termasuk dengan abang kandung aku sendiri. So what?

    Malam tu aku balik mabuk. Dia tampar muka aku. Aku tak rasa apa. Yg aku tau aku kena tampar. Aku kiss bibir abang supaya abang senyap. Kalau dia teriak tinggikan suara mesti mak bapak aku dengar. Mula-mula abang diam. Lepas tu ada respon. Aku teruskan. Aku lupakan yg dia abang kandung aku, sedarah sedaging. Pegi mampus!”

    at last aku jumper…..kat blogdrive.eheheee…

    Yasmeen : kan dah kate, kalo ngah mabok, dia bukan abang haks

    Comment by shah — Wednesday, December 19, 2007 @ 10:01 am

  68. Meen abang sendiri pun meen sapu sekali ke…Itu sebab jangan mabuk abang sendiri pun tak sedar. Tapi walau macam mana pun ok ke…..kalau dibezakan dengan Balak-balak lain…..Tak salah kan kalau Alza tanya……Bukan apa kat mana cerita ni ya…ni pasal Alza baru saja masuk site ini…..Jawab Meen….

    Yasmeen : jawab? ape soalannye tadi?

    Comment by Alza — Monday, December 24, 2007 @ 11:42 am

  69. wow…..berpinar jugak mata ni nak membiasakan dgn kaler baru blog ko ni meen.
    anyway..syabbas coz ade perubahan…..for 2008.

    Comment by shah — Thursday, January 17, 2008 @ 2:48 pm

  70. ha cite camni yg buat ramai beranak ni jap lagi… sok beranak jangan plak korang buang budak yer…kalau yer pun korang takut at least tolongla jangan bunuh atau tinggalkan bayi tu macam tu aje… berikan pada org yang nak… dalam dunia ni tolonglah jangan jadi manusia paling kejam …. korang dah buat dosa sekali tapi jangan ditambah lagi dengan dosa lain plak….sedihnya aku bila terbaca, terdengar, tertonton kisah bayi2 malang ni… kasihan mereka….kalau nak jual pun tak kisah la kan lagi elok daripada korang bunuh bayi2 yang tak berdosa…sedangkan bayi2 tu terhasil kerana korang gak…memadu kasih secara haram… walaupun bayi tu anak tak sah taraf tapi mereka suci…..mereka dilahirkan tanpa secalit dosa…. fikir2kan lah…

    Comment by audraLin — Monday, February 4, 2008 @ 4:14 pm

  71. Salam..Any way you memang ader talent utk cerita2 macam ni..Kalau ader kesempatan utk buat Umrah atau haji ….caling2 lah saya..atau email.

    Hairul
    Al Aziziyah
    Mekah

    Comment by Hairul — Monday, February 25, 2008 @ 12:14 pm

  72. hai meen. ko memang ader talent… cuma org yg berkarier tertentu je yg mampu menyusun ayat se’berahi’ ni.
    Anyway… aku ada cadangan ni… skrg kan musim pilihanraya.
    so.. biler lak nak wat citer kongkek ngan YB ke… hehehehe

    Yasmeen : ermmm cadangan yg baik

    Comment by ezad — Monday, March 3, 2008 @ 4:46 pm

  73. Meen..make sure ct nie xakn abs ek..funny ar lyn bl0g k0 nie..ym ad x?

    Comment by Paus biru — Friday, May 30, 2008 @ 2:26 pm

  74. meen, how do u sedar u pregnant?what is d syndrome?i takut..

    Comment by chibi — Sunday, July 6, 2008 @ 4:59 pm

  75. bleh tak kalo nak tanya something tp bkn secara privacy..
    mksd sya dgn ber’email…
    malu nak tanya kat halayak..
    yg penting cite nie best..
    snggup tak wat assignmt..
    pengorbanan yg telah aku lakukan….

    Comment by Anzai88 — Sunday, August 31, 2008 @ 1:06 am

  76. [Typing Error]
    bleh tak kalo nak tanya something tp secara privacy..
    mksd sya dgn ber’email…
    malu nak tanya kat halayak..
    yg penting cite nie best..
    snggup tak wat assignmt..
    pengorbanan yg telah aku lakukan….

    yasmeen : hahaha

    Comment by Anzai88 — Sunday, August 31, 2008 @ 1:07 am

  77. not bad yasmeen……….
    keep up ur story my dear

    Comment by kayuria — Friday, October 3, 2008 @ 3:50 pm

  78. Meen..Xde update tbaru ek!! Lame dh tgu nie..Dh update ggive me sum info k. Klau nk bgtau..😛

    Comment by rash — Saturday, October 18, 2008 @ 4:01 pm

  79. hi, meen. i baru ikut cerita u. bestlah. bila nak sambung g. tak sabar tunggu

    Comment by joe — Monday, May 11, 2009 @ 1:49 pm

  80. meen…bila u nak sambung g? I dah baca from 2006 – apr 2009. Please continue ur story………….

    Comment by erina — Friday, October 23, 2009 @ 10:00 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: