Diari Berahi Yasmeen

Thursday, February 15, 2007

Korek-Korek Dalam Panggung Wayang

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:38 am

Hi! Sori lambat update. Bz sket! Hari tu lepas Saiful blah, aku terus ajak Zack keluar. Mana lagi kalau bukan The Curve. Kami tengok wayang. Cerita Syaitan. Hehehe… orang mengandung tidak digalakkan tengok citer tu. Dan aku asyik terkejut tak henti-henti. Dengan sound system yang terasa dekat gile kat telinga, aku rase nak pengsan! Zack peluk aku, genggam tangan aku setiap kali aku terkejut.

Nak tau citer? Hehehehe…
Dalam panggung wayang yg gelap dan suram, sesekali terdengar jeritan penonton yg terkejut dan terjerit lebih-lebih, Zack masukkan tangan dia dalam skirt aku. Jarinya menyelinap masuk kedalam spender aku. Aku membiarkan dan lama-lama aku kebasahan.
Entah macam mana semua tu berlaku aku tak sedar langsung. Yang aku tau, aku terkejut (kadang-kadang terkejut sebab suara penonton menjerit lebih-lebih padehal takde la seram sangat), dia sekadar menenangkan aku, memeluk bahu aku dan menggenggam tangan aku. entah macam mana dia meletakkan tangan di peha aku dan aku membiarkan saja. Lama kelamaan tangan dia menyelinap masuk kedalam skirt aku juga aku biarkan. Hinggalah jemarinya bermain kelentit aku juga aku biarkan. Malah aku merenggangkan peha supaya dia senang nak terus meneroka di9saat aku sedang kebasahan.
Aku tak sedar semua yang berlaku, aku rasa apa yg berlaku tapi mata aku hanya menumpukan perhatian pada skrin besar tak henti-henti. Begitu juga Zack, matanya tetap tertumpu pada skrin, tetapi tangannya meneroka jauh ke lembah hikmat itu. Sebelah Zack ada orang, sebelah aku takde orang. Aku tak tau orang sebelah Zack tu perasan ke tak, mungkin tak la sebab atas peha aku ada beg, tangan Zack pulak bawah beg tu.

Kami berdua terkejut sebab orang belakang kami menjerit mcm kena histeria. Kacau daun betul, menyirap darah aku.
Lepas tayangan berakhir, kami sama-sama malu sendiri. Sedikit pun kami tak bercakap pasal hal dalam panggung tadi. Tapi Zack dah berani paut pinggang aku masa kami berjalan bersama. Segala-galanya baru nak bermula dan aku tak nak tunjuk sangat yang aku ni gelojoh hehehe…

About these ads

39 Comments »

  1. korek dlm panggung….. hehehehehhe dah lama tak buat… mmg best… kekadang sampai kecut jari dibuatnye pasal korek sepanjang crite tuh…. heheheheh… hmmmm… jln crite nie membuka memori lama laaa….

    Comment by dex — Thursday, February 15, 2007 @ 12:50 am

  2. sampai kecut? apsal tak rehat sebentar bersama kitkat pastu sambung la balik :p

    Comment by Yasmeen — Thursday, February 15, 2007 @ 1:30 am

  3. wah! cinta muda mudi!

    Comment by rizal — Thursday, February 15, 2007 @ 1:59 am

  4. segalanya dah nak bermula? bila lagi?

    Comment by Jeffery — Thursday, February 15, 2007 @ 2:01 am

  5. panjang sangat dah intro ko dengan zack ni. bile nak pacak? hehehe… sesekali gelojoh takpe, bukan selalu hehehe

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, February 15, 2007 @ 2:03 am

  6. sabar SB. si shikin nak tunjuk skill cantik dia tu nanti.

    Comment by Rozzie — Thursday, February 15, 2007 @ 2:15 am

  7. ade skill cantik ke? ala takleh tunggu la camni. lagi la aku tak sabo!!!

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, February 15, 2007 @ 2:17 am

  8. Panggung dulu senang, kalau dulu panggung 2 tingkat, tingkat atas mmg baiknya port kalau aiskrim pun lepas tp skrng agak problem sebab panggung dah terang sikit tapi bole lepas kalau setakat korek2x tu yg best tuh….(Teringat masuk panggung wayang otai kat Port Klang “Capitol” selalu tunjuk gambar lain citer lain(blue) pernah 1 masa 1 lelaki cina duduk depan “beronani” & pancut kat dlm helmet….kah kah kah…cam tuh pun ada). Port yg terbaik skrng ialah Port Klang Kah kah kah kah…..gurau jer. kat dlm Karaoke KTV / Songbird atas sofa sambil karaoke sambil pegang mic hidup…..

    Comment by Harry — Thursday, February 15, 2007 @ 3:25 am

  9. Meen,
    Bilo den baco teringat balik zmn2 den ado gepren dulu la.
    Tp den tak brani mcm si Zack tu la. Den sontuh2 kek luar kirt yo, tu pun den tgk minah tu len mcm yo. Hehehehehe
    Toruskan usoho ekau Mee, den sapot nyo lah.
    Dex,
    Ekau samo la ngan den, zaman2 jahiliah dulu. Hehehehehe
    Takpo2, yg berlaku biarlah berlalu.

    Comment by Hezry — Thursday, February 15, 2007 @ 3:26 am

  10. memang seeronok buat kerja dalam panggung ni…lagi susah lagi best…meen si zack ni muda lagi ker…kalo ambil kesempatan korek dalm panggung ni…mesti kaki main gelojohnya…tak sabor2

    Comment by boyz — Thursday, February 15, 2007 @ 4:46 am

  11. peh…mmg mengancam,macam tau2lah, aku pun penah korek dlm panggung. awek tu punya stim sampai lecun jari aku.pastu dia sendiri yg bukak zip skirt kasi line lagi clear. akulak naik takut,orang sebelah menyelah sound nanti, buat malu je.aku cakap dahlah orang nampak nanti.dia tgk muka aku, bengang je…agaknya dh gian sgt.hehehe

    Comment by anuar — Thursday, February 15, 2007 @ 6:20 am

  12. Meen.. I happy gile!!!! akhirnya u masukkan jugak watak I dlm cite ni…I tgk byk gak sambutan dan ramai yg suke watak Van Zack tu .. mcm masih misteri2 lg….pemuda misteri la katakan…haha fofular gak I..and cara U nk intro watak Van_Zack tu mmg best tiptop!!! lama tk usha blog u ni..hehe dh makin cun cm pemilik dia jugak…lama u tk online ym eh?sibuk jd model ke?..ermm.. ramai yg nk tau pasal I rupanya..hehe cm yasmeen ckp I ni mmg byk berahsia…..apa pn layannnn……..

    Comment by V_Zack — Thursday, February 15, 2007 @ 6:21 am

  13. lupalak nak cite, dia punya bulu tebal semacam, berserabut je.tulah kali pertama dan terakhir aku korek dalam panggung. serik, takut kena yang berserabut lagi.ngeri….hehehe

    Comment by anuar — Thursday, February 15, 2007 @ 6:22 am

  14. anuar, tu kali pertama dan terakhir ke? ko jangan la serik dapat pompuan bulu serabut, cuba la lagi…. hehehe

    Comment by Que Elia — Thursday, February 15, 2007 @ 6:38 am

  15. akhirnya kuar jugak citer ko yer van. hari tu aku tengok ko janji ngan gebu nak tulis citer lesbo meen, tak jadi ke?

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, February 15, 2007 @ 6:40 am

  16. laaa wujud rupanya van zakri ni!

    Comment by Dila — Thursday, February 15, 2007 @ 6:41 am

  17. Rizal – org tua pun ade buat lam panggung la :p
    Jeffery – tak lama lagi
    SB + kak Rozzie – korang berdua ni selalu terlepas nama betul aku, kalau mak aku nampak nanti mampus aku tau!
    Harry + Hezry – hebat gak korang ni :p
    boyz – aku pun tak dapat bayangan jelas lagi tentang fizikal zack ni
    V_Zack – seperti yg dijanjikan… takde mase nak online.
    anuar – sian u dapat yg serabut
    Que Elia – usaha tangga kejayaan kan? hahaha…
    SB – aku tengah pening nak tunai janji akak gebu plak la pasni aduh…
    Dila – memang kebanyakkan watak dalam Diari berahi Yasmeen ni i guna nama pembaca dan peminat blog ni. kebanyakkan mereka bagi idea dan bantuan jalan cerita, so aku pun letak nama dorang.
    kalo orang lain nak watak gak, e-mail je aku. ok!

    Comment by berahi — Thursday, February 15, 2007 @ 6:46 am

  18. Van darling, admire la kat u :p

    Comment by Dila — Thursday, February 15, 2007 @ 6:47 am

  19. tapi masih tak dapat lawan watak Ustaz. ustaz tu pun wujud?

    Comment by Lyn — Thursday, February 15, 2007 @ 6:48 am

  20. ustaz tu si Rochi blogger la. gelaran ustaz tu ditambah je. tapi Rochi memang layak dipanggil ustaz, ustaz yg skema hehehe, ape khabar dia sekarang agaknya ye…

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, February 15, 2007 @ 6:49 am

  21. Rochi kat KL skarang ni tapi aku tak tau kat mane. aku pun dah lama tak chat ngan dia.

    Comment by berahi — Thursday, February 15, 2007 @ 7:01 am

  22. Interesting blog, hmmmm…..

    Comment by dram — Thursday, February 15, 2007 @ 7:22 am

  23. meen, aku tlg ko bygkan fizikal zack tu…rambut tak lah pendek tapi spiky kat depan, tinggi adalah 5ft 8, not that muscular tapi ok la cam tennis player, kulit dia brownish sikit, anu nya adalah 6inc.. lagi apa….tapi ko geram kat punggung dia…wa..firm..:-)

    Comment by boyz — Thursday, February 15, 2007 @ 8:13 am

  24. wah wah dalam panggung..syok tu mmg syok tapi bab lenguh tangan tu kene ambik kire hehe…lepas ni sambung buat projek kat mane ?? buat balik umah la..husband kau pun takde hehe..bile nak bawa i skali ??

    Comment by redzz — Thursday, February 15, 2007 @ 10:49 am

  25. Salamz,
    … after all d hype… juz lame cam limp bizkit..
    tp korg punya komen mengomen bkak pekung segala, mak aii… hidup islam hadhari, idup pak lah!
    2 d anonymous author, nampak cam prgi twist voyeurism lak, mula2 kat panggung, next try ur luck kat tmpat2 awam mcm zoo k, muzium k, i dare u bebeh!
    Parting words, dun kill d animal, lets kill together2 lah(feat. KRU)

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, February 15, 2007 @ 12:12 pm

  26. lembabnya budak tuh. apa kes main korek-korek pulak?

    Comment by haris — Thursday, February 15, 2007 @ 4:14 pm

  27. haha dila ada hati ke dgn I? hehe kena tanya meen dlu …I skg jd milik meen 100 peratus sendrian berhad…betul tk cik meen ku syg yg montok?

    Comment by V_Zack — Thursday, February 15, 2007 @ 5:10 pm

  28. Meen montok yg sombong hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 16, 2007 @ 2:36 am

  29. mcm mana nak ajak ko rezd, husband aku offer 3some pun dia tak nak :p

    Comment by Rozzie — Friday, February 16, 2007 @ 2:38 am

  30. husband ko tak cukup power kot kak.. hehehe

    Comment by Dila — Friday, February 16, 2007 @ 2:44 am

  31. amboi budak kecik ni…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 16, 2007 @ 2:46 am

  32. Hai yasmeen…saya orang baru ..nak tinggal komen ni…

    wah bagus jalan cerita bagus olahannya..tak jemu mmebaca….

    wow…slow n steady je dalam cinema…suker saya membaca nya…

    arr….blogdrive yang lama apa yer??boleh saya dapatkan addressnya…

    update selalu yer..

    hello kepada semua yang singgah kat sini!!

    Comment by LoisLane — Friday, February 16, 2007 @ 11:07 am

  33. Salamz,
    Rozzie said ‘mcm mana nak ajak ko rezd, husband aku offer 3some pun dia tak nak :p’ WHATTT!
    …say, kalo x jadi 3some MFF, pnah ke MMF action cik rozzie oii, next opening include me k… :D

    Hi awek Supes, camtu ble la update pantatsi superhero lak, :p cik Lois search internet jer guna keyword ‘blog+diari+berahi+yasmeen’ dpt ler koleksi2 lamer, rasernya sblm nie ada 2 koleksi b/log yg bahasa x sestandad skrg, dlu ada kuar ayat bengang ‘MACAM BABI!’ manjang.. :D

    Comment by Pez2KcgPeaze — Friday, February 16, 2007 @ 1:55 pm

  34. DRAM : thanx
    BOYZ : ok aku cuba bayangkan ape yg ko gambarkan bile nak tulis pasal sex dengan dia nanti hehehe…
    REDZZ : sombong la abang redz, ajak bebetul takmo laks thehehe…
    HARIS : pelanĀ² kayuh maybe…
    V_ZACk : kalo ade lagi montok sapu jelah… :p
    SB : sameĀ² la kite saling sombong menyombong hehehe
    LoisLane : http://berahi.blogdrive.com
    pis2kacangpis : cam babi! thehehe…

    Comment by berahi — Wednesday, February 21, 2007 @ 2:23 am

  35. yoo best gak citer nie cam aku dulu gak tapi aku dulu gan awek cina korek2 gak dalam pangung tapi awek cina aku tu bulu tebal giler siot cam tak pernh oter bulu dia tu .

    Comment by donatxx — Wednesday, February 21, 2007 @ 3:23 am

  36. dulu i kalau gi tengok wayang pasti buat wayang..tu cerita dulu ..sekarang dah tak buat lagi..(agaknya sebab tak cari pempuan ajak tengok wayang)
    sebelum masuk panggung wayang pasti sediakan tisu nak lap tangan leeeee,nak lap air….
    yan syoknya kita gentel kelentit dia korek cipap dia ,dia lancapkan kote kita!!
    kita jilat buah dada dia dia kolom batang dia

    kacak1_2000@yahoo.com

    Comment by kacak1 — Friday, February 23, 2007 @ 2:01 am

  37. meen buat citer mmg best, tp cuma satu ler yg aku nak tanya dari dulu lg tp asyik2 tak sempat sbb duk leka baca cita, gambar bogel tu gambar u beu ker meen….

    Comment by cilired — Sunday, February 25, 2007 @ 12:06 am

  38. HAI MEEN menarik citer koo, aku rasa zack tak power, aku lagi power, tak caye boleh try….

    Edited by Yasmeen

    Comment by joe sandora — Tuesday, April 3, 2007 @ 1:54 pm

  39. meen..
    nk ur emel?
    cite u best gilak~

    Comment by jack — Sunday, November 9, 2008 @ 7:37 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: